سی پنل مانند دایرکت ادمین یک پنل مدیریت هاستینگ میباشد. سی پنل با توجه به امکانات بیشتر و فوق العادهای که دارد نسبت به دایرکت ادمین از محبوبیت بیشتری برخوردار میباشد و اکثراً روی هاستینگ های خارج از کشور نصب میشود. اما متأسفانه به دلیل تحریم امکان نصب سی پنل روی هاستینگ های ایران وجود ندارد.
برای نصب سی پنل شما باید ابتدا به آدرس ورود سی پنل بروید. (بهعنوانمثال:arazwp.com:2082). توجه کنید که شما باید این آدرس را از شرکتی که هاست خود را از آن خریداری نمودهاید دریافت کنید.
رمز عبور و نام کاربری خود را وارد کنید. به این ترتیب است که میتوانید وارد Cpanel سایت خود شوید. در ادامه بعد از ورود به سی پنل میتوانید وردپرس را روی سایتتان آپلود کنید.
شما میتوانید پوشه و محتویات سایت خود را به راحتی با کلیک بر روی قسمت File Manager مشاهده نمایید. این فایل در یکی از قسمتهای CPanel وجود دارد و دستیابی به آن از بین فایلهای مختلف موجود در سی پنل به سادگی برای شما امکان پذیر است.
بعد از ورد به فایل منیجر در ادامه برای نصب ورپرس بر روی Public_html دوبار کلیک کنید به این ترتیب شما میتوانید وارد پوشه اصلی سایتتان شوید.
در نظر داشته باشید که بعد از ورود به public_html اگر سایت خام باشد؛ هیچ فایلی درون public_html وجود ندارد. همچنین اگر شما قصد داشته باشد وردپرس خود را دوباره از صفر نصب کنید باید حتماً پوشه وردپرس جدید را دانلود کرده و وردپرس قدیمی خود را پاککنید؛ یا اگر بخواهید دوباره وردپرس را از صفر نصب کنید، باید پوشه وردپرس جدید را دانلود و وردپرس قدیمی خود را پاک و سپس فایل خود را آپلود کنید.
شما میتوانید فایل وردپرس را از بالا و کلیک بر روی upload آپلود کنید.
در ادامه و پس از آپلود فایل به پوشه قبلی بازگردید و روی گزینه reload کلیک کنید. اکنون مشاهده میکنید که فایل نصبی وردپرس آپلود شده است. در ادامه روی فایل راست کلیک کرده و گزینه Extract را انتخاب کنید؛ بهاینترتیب محتوای پوشه به صورت کامل روی پوشه برونریزی میشود.
حتماً به این نکته توجه داشته باشید که شما برای نصب وردپرس به یک دیتابیس نیاز دارید؛ که جهت انجام این کار باید از طریق قسمت MySQL® Databases کلیک کنید.
بعد از وارد شدن در این قسمت نام دیتابیس خود را New Database وارد کنید و روی Create Database کلیک کنید تا دیتابیس شما ساخته بشه
بعد در قسمت Add New User
Username = نام کاربری
Password = رمز عبور
را وارد کنید و بر روی Crate User کلیک کنید تا حساب کاربری در دیتابیس ساخته بشه
بعد باید دیتابیس و حساب کاربری رو به هم متصل کنید
به قسمت آخر همین صفحه Add User To Database بروید اکر فقط یک دیتابیس در سی پنل داشته باشد خود اتوماتیک انتخاب میکند و شما فقط کافیه روی Add بزنید و اکر دیتابیس دیگری دارید دیتابیس خود را انتخاب کنید و روی Add کلیک کنید
توجه : دقت کنید روی یوزری که روش سایت هست دیتابیس جدید رو ست نکنید چون سایتتون بالا نمیاد
بعد کلیک روی Add همه تیک ها رو بزنید و روی Make Changes کلیک کنید
تمام الان دیتابیس شما باموفقیت ساخته شده و آماده نصب وردپرس هستش
اکنون میتوانید بهسادگی با واردکردن آدرس سایت خود وارد نصب کننده وردپرس شوید. مشاهده میکنید که نصب کننده وردپرس بهراحتی وردپرس را روی سایت شما نصب خواهد کرد.
مرحله اول انتخاب زبان زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید رو روی ادامه کلیک کنید
در مرحله بعد راهنما را بخوانید و روی بزن بریم! کلیک کنید
در مرحله بعد راهنما را بخوانید و روی بزن بریم! کلیک کنید
در مرحله بعد راهنما را بخوانید و روی بزن بریم! کلیک کنید
نام پایگاه داده: به دیتابیسی گفته میشود که بخواهید وردپرس روی آن اجرا شود.
نام کاربری My Sql: نامی است که شما از Cpanel قسمت My SQL User ساختهاید.
رمز My Sql: به گذرواژهای گفته میشود که از قسمت My Sql User ساختید.
میزبان پایگاه داده: همان Localhost میباشد؛ و یا اگر این سرویس کار نکرد سرویس میزبانیهاست سایت شما است.
شما بهتر است جهت امنیت بیشتر پیشوند را تغییر دهید. بهعنوانمثال: re_
روی راه اندازی وردپرس کلیک کنید کار تمام شد وردپرس شما نصب شد می توانید وارد شوید و استفاده کنید