نشانهگذاری اسکیما نیز بخشی از سئوی داخلی سایت شماست. نشانهگذاری اسکیما (Schema Markup) به موتورهای جستجو کمک میکند تا اطلاعات بیشتری راجع به محتوای صفحه به دست آورند. در کل به عمل نشانهگذاری صفحات مختلف سایت برای موتورهای جستجو (گوگل، بینگ و یاهو) Schema Markup یا نشانهگذاری اسکیما (یا شِما) میگویند. برای مثال با اسکیما میتوانید به گوگل بگویید که در این صفحه مقالهای دربارۀ یک “کتاب” با عنوان “باغ ملی” نوشتۀ “کورش اسدی” داریم که کاربران “امتیاز” 4 از 5 را به آن دادهاند.
موتورهای جستجو میتوانند دادههای زیرا را که با استفاده از قوانین اسکیما نشانهگذاری شدهاند، شناسایی کنند:
تصاویر
نویسنده
تاریخ انتشار
آخرین ویرایش
عنوان صفحه
فرمت صفحه (مثلاً .blog)
اینها مواردی بودند که در همۀ وبسایتها قابل استفادهاند؛ اما اگر دوست دارید لیستتان را بزرگتر کنید و با سایر کدهای نشانهگذاری اسکیما آشنا شوید، به وبسایت Schema.org بروید و با تمام ظرفیتهای آن آشنا شوید.
با arazwp.com همراه باشید تا به شما بگوییم که چیست
در سال 2011 بود که وبسایت Schema.org، یک همکاری تجاری را با موتورهای جستجوی گوگل، بینگ و یاهو شروع کرد و وظیفۀ یکپارچهسازی ساختار دادههای موجود در سطح اینترنت را بر عهده گرفت. در واقع schema.org دایرهالمعارفی از آیتمهای نشانهگذاری است و زبانی استاندارد و قابل فهم را برای موتورهای جستجو ارائه داده است. موتورهای جستجو بر اساس آیتمهای تعریف شده در این سایت دادهها را طبقهبندی کرده، ساختار آنها را بررسی میکنند و از آنها برای رتبهبندی سایتها استفاده میکنند.
برای اینکه از کدهای اسکیما در سایتتان استفاده کنید راههای مختلفی وجود دارد، از نوشتن کدهای اختصاصی گرفته تا استفاده از ابزارهای رایگان و افزونههای آماده. در بخشهای بعدی با نشانهگذاری میکرودیتا، JSON-LD و استفاده از گوگل تگ منیجر (GTM) و گوگل وبمستر تولز، برای نشانهگذاری اسکیما آشنا خواهید شد.
برای وردپرس از تنها افزونه تهیه شده برای این کار افزونه Wp Schema Pro – نشانه گذاری در وردپرس استفاده کنید